Turiştii care vor să petreacă noaptea dintre ani pe Valea Prahovei au pornit deja la drum spre unităţile de cazare. Oamenii au fost nevoiţi să înfrunte încă o dată calvarul din traficul aglomerat de pe DN1. Aglomeraţie s-a făcut ca de obicei de la Nistoreşti spre Comarnic şi de la Sinaia până la Azuga

DISTRIBUIȚI

Turiştii care vor să petreacă noaptea dintre ani pe Valea Prahovei au pornit deja la drum spre unităţile de cazare. Oamenii au fost nevoiţi să înfrunte încă o dată calvarul din traficul aglomerat de pe DN1. Aglomeraţie s-a făcut ca de obicei de la Nistoreşti spre Comarnic şi de la Sinaia până la Azuga.

Imediat ce drumul s-a îngustat la o singură bandă, în dreptul cartierului brezean Nistoreşti au apărut problemele. Chiar dacă oamenii s-au mai obişnuit cu aglomeraţia din această perioadă, timpul petrecut în trafic încă le scoate peri albi.

Adică 15 kilometri parcurşi într-o oră. O distanţă pe care, în mod normal, o parcurgi în maxim 10 minute.

De mâine, situaţia se va înrăutăţi pentru că tot mai mulţi turiştii care vor să petreacă noaptea dintre ani pe pârtie vor apuca drumul muntelui.

După ce trec de ambuteiajele din trafic, turiştii se pot bucura în voie de câteva zile libere. Pârtiile de pe Valea Prahovei îşi aşteptă turiştii, iar pe una dintre ele a fost distracţie pe săturate seara trecută, la deschiderea oficială. Turiştii prezenţi în Buşteni au avut parte de muzică, voie bună, dar şi de un spectacol pe cinste.

Nu vă rămâne aşadar decât să vă luaţi la voi placa, schiurile sau săniuţele şi să veniţi pe pârtiile de pe Valea Prahovei. Nu înainte de a vă înarma cu multă răbdare şi provizii pentru drum.