Turiştii care vor ajunge vara viitoare pe litoralul românesc al Mării Neagre se vor putea plimba… la înălţime, într-un balon cu aer cald. Plimbările romantice şi pline de adrenalină ar putea fi incluse chiar şi în pachetele turistice de la malul mării

DISTRIBUIȚI

Turiştii care vor ajunge vara viitoare pe litoralul românesc al Mării Neagre se vor putea plimba… la înălţime, într-un balon cu aer cald. Plimbările romantice şi pline de adrenalină ar putea fi incluse chiar şi în pachetele turistice de la malul mării. Şi cum orice răsfăţ are un preţ, aşa şi zborul cu balonul: patru persoane vor plăti 600 de euro pentru o plimbare de o oră.

“Aventura cu balonul cu aer cald” va începe de vara viitoare. Litoralul românesc va deveni astfel locul perfect pentru astfel de plimbari în perioada sezonului estival, atunci când la mare vin sute de mii de turişti dornici să încerce experienţe noi.

Zborurile vor fi făcute în prezenţa unui pilot, aşa că nimeni nu trebuie să se teamă.

Cei care au avut ocazia să facă o plimbare la înălţime s-au declarat încântaţi şi spun că vor repeta experienţa de câte ori avea ocazia. Iar hotelierii de la malul mării şi-au arătat deja interesul pentru cele două baloane.

Un zbor liber cu balonul cu aer cald durează în jur de o oră iar plimbarea pentru patru persaone costă 600 de euro. Ridicările de la punct fix sunt însă variantele cele mai bune. Dureaza 15 minute şi costă 25 de lei de persoană.