Tupeu fără margini în Capitală. Un bucureştean şi-a parcat bolidul de lux chiar în staţia RATB

DISTRIBUIȚI

Tupeu fără margini în Capitală. Un bucureştean şi-a parcat bolidul de lux chiar în staţia RATB. Omul a profitat de faptul că refugiul era deja deszăpezit şi şi-a lăsat liniştit maşina acolo. Nimic greşit pentru şofer, acesta declarând că oricum autobuzele staţionează câţiva metri mai în faţă. Pentru isprava lui, bărbatul s-a ales acum cu dosar penal.

Două maşini de la poliţia rutieră şi un echipaj de la criminalistică s-au deplasat pe bulevardul Iancu de Hunedoara şi au oprit circulaţia pe banda întâi. Ai fi zis că a avut loc o crimă. Cazul îl reprezenta, de fapt, o maşină parcată neregulamentar. Şi nu oricum, chiar în mijlocul staţiei de autobuz de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, la doi paşi de sediul guvernului. 

Chiar în faţa poliţiştilor, bărbatul a recunoscut că nu e prima oară când lasă maşina acolo. Mai ales acum, când parcările sunt acoperite de zăpadă. A zis că va face o faptă bună dacă nu va parca pe şosea să blocheze circulaţia, aşa cum au făcut vecinii săi.

Reprezentanţii RATB au confirmat că locul unde a fost parcat autoturismul este staţia autobuzului 182 pe sensul spre Gara de Nord.

Şoferul s-a ales acum cu dosar penal şi va fi cercetat de poliţişti pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.