Tupeu extrem al unui hoţ suprins de camerele de supraveghere. Un baschetbalist de la naţională a fost jefuit cu el în casă

DISTRIBUIȚI

Tupeu extrem al unui hoţ, suprins de camerele de supraveghere. Un baschetbalist de la naţională a fost jefuit cu el în casă. Sportivul povesteşte că a urcat până la etaj să se schimbe de haine, moment în care hoţul a intrat în locuinţă şi a plecat după doar câteva minute cu o sumă mare de bani. Când şi-a dat seama că a fost jefuit, sportivul s-a uitat pe camerele de supraveghere şi a descoperit totul. A cerut apoi ajutorul prietenilor săi de pe o reţea de socializare pentru a-l găsi pe hoţ.

„Dacă cineva din Piteşti îl ştie, vă rog să mă contactaţi! Azi, la ora 11.27 a intrat şi a furat o sumă importantă de bani din casa unde stau”.

Aşa suna mesajul postat de baschetbalist pe o reţea de socializare. Cuvintele erau însoţite şi de mai multe fotografii care îl înfăţişau pe hoţ în plină acţiune.

Întreaga poveste a început încă de dimineaţă când Adi şi iubita lui se pregăteau să plece de acasă. Baschetbalistul avea nişte bani puşi deoparte şi i-a spus tinerei să ţină suma în geantă. Zis şi făcut. În timp ce ei se îmbrăcau la etaj, un individ a intrat în casă şi a început să scotocească prin geanta fetei. Pe camerele de supraveghere se vede cum hoţul se uită prima dată la portofelul sportivului, iar apoi în geanta iubitei lui. Scoate portofelul tinerei, îl goleşte de bani, îl pune la locul lui, ca şi când nimic nu s-a fi întâmplat şi apoi se face nevăzut. Proprietarii nici nu şi-au dat seama că un străin a intrat în casa lor.

Baschetbalistul s-a uitat apoi pe imaginile suprinse de camerele de supravehgere şi mare i-a fost mirarea când a văzut că a fost călcat de hoţi. S-a dus glonţ la secţia de poliţie şi a depus o plângere.

Poliţiştii au făcut verificări la casa baschetbalistului, situată la marginea Piteştiului, într-o zonă rezidenţială. Sportivul speră ca oamenii legii să-l identifice repede pe infractor, cu ajutorul imaginilor de pe camera de supraveghere.