Trupul neînsufleţit al actorului Ion Besoiu fost depus la Capela cimitirului Bellu, din capitală. Cine va dori să îşi ia rămas bun, o va putea face, de mâine, la Bulandra

DISTRIBUIȚI

Un rol puternic face ca în mintea spectatorilor să rămână o singură imagine. Astăzi, căpitanul Anton Lupan are o ultimă ieşire în public. Trupul neînsufleţit al actorului Ion Besoiu fost depus la Capela cimitirului Bellu, din capitală, iar de mâine, cine va dori să îşi ia rămas bun, o va putea face chiar la Bulandra! Cortina s-a lăsat, deja, pentru marele actor Ion Besoiu. Drum bun, Căpitane!

S-a dus un actor care şi-a dedicat viaţa filmului şi teatrului. La căpătâiul lui au ajuns, astăzi, la Bellu, mulţi dintre cei care au vrut să aducă un ultim omagiu. Dispariţia artistului a lăsat un gol uriaş în sufletele apropiaţilor şi ale celor care l-au admirat.  Filmele în care a jucat… au rămas, însă,  moştenire. Şi bucură cinefilii…  din toate generaţiile, fără a exista… un SFÂRŞIT.

Imaginea lui Besoiu, în Toate Pânzele Sus….era completată de un personaj feminin care tulbura printr-o prezenţă fermecătoare.  Ochii ca marea, silueta ca a unei caprioare firave, atitudinea… una care marca scenele. Actriţa Julieta Ghiga Szönyi are şi ea viaţa marcată de un personaj. Adnana!!

Şi nu doar căpitanul Lupan s-a ataşat de tânăra actriţă. Ci şi întreaga echipă de filmare.

Goeleta mai are acum… un singur pasager! Adnana!  Julieta regizorului Mircea Mure?an.  Singura prezenţă feminină de pe vasul Speranţa

De mâine, trupul neînsufleţit a lui Ion Besoiu va fi depus în foaierul salii Liviu Ciulei, din Teatrul Bulandra, ca toţi cei care l-au apreciat, să poată să îşi ia rămas bun!