Trupa Holograf este în doliu. Mihai Coman, clăparul formaţiei, s-a stins din viaţă după un an în care s-a luptat cu o boală necruţătoare

DISTRIBUIȚI

Trupa Holograf este în doliu. Mihai Coman, clăparul formaţiei, s-a stins din viaţă după un an în care s-a luptat cu o boală necruţătoare. Un om deosebit, un profesonist şi o voce distinctă, aşa cum Dan Bittman l-a prezentat publicului într-un concert difuzat de Prima TV.

Mihai Coman „împărţea” aceeaşi scenă cu trupa Holograf de mai bine de 20 ani.  În urmă cu un an, însă, artistul a fost diagnosticat cu o boală îngrozitoare: cancer la plămâni, cu metastază la creier. S-a luptat din răsputeri pentru a câştiga lupta cu moartea, însă ieri, în jurul orei 19, Mihai a pierdut lupta pentru viaţă.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de 20 de ani alături de noi, mai întâi în studio, iar mai apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi, pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar, Mihai, va rămâne întotdeauna în cântecele şi inimile nostre”.

Fiica lui Mihai şi-a luat „Adio” de la tatăl ei, printr-un mesaj sfâşietor:

sursa: Facebook.com

MARIA COMAN, fiica lui Mihai Coman: „Nu există cuvinte care pot descrie cum mă simt acum. Odihneşte-te în pace, tată! Cu dragoste, fiica ta, Maria”, a scris tânăra pe pagina de Facebook.

Mihai şi-a dedicat viaţa muzicii.  A fost un colaborator constant al trupei Holograf, încă de pe vremea albumului „Pur şi Simplu”, lansat în 2003. Totodată, Mihai a fost …” omul bun la toate”. S-a ocupat cu masterizarea şi mixarea ultimilor albume ale trupei. În ultima perioadă, însă, boala l-a ţinut departe de scenă şi de studio. În luna martie, Dan Bittman i-a dedicat un cântec, Mihai fiind absent de pe scenă.

De-a lungul timpului, Mihai a mai colaborat cu trupele Sfinx, Columna, Royal, dar şi cu regretata Laura Stoica precum şi cu Ştefan Bănică Jr.