Trei tineri au fost grav răniţi într-un accident devastator. Impactul a fost inevitabil, iar martorii scenei abia şi-au revenit din şoc

DISTRIBUIȚI

La Arad, trei tineri au fost grav răniţi, după ce maşina lor a fost lovită de o alta, al cărei şofer nu a acordat prioritate! Impactul a fost devastator: un pasager a fost proiectat prin geam, la 30 de metri distanţă, iar acum este în stare foarte gravă. Vă avertizez că urmează imagini care vă pot afecta emoţional 

Accidentul s-a produs azi-noapte, în intersecţia de lângă Aeroportul din Arad! Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate într-o benzinărie se vede cum microbuzul forţează intersecţia, deşi trebuia să cedeze trecerea autoturismului care venea din sensul celălalt.

Impactul a fost inevitabil, iar martorii scenei abia şi-au revenit din şoc. Cu greu, unul dintre ei a reuşit să le dea un prim ajutor şi să cheme autorităţile.

Pompierii au reuşit să îi descarcereze şi pe ceilalţi doi rămaşi în autoturism, iar toată operaţiunea a durat zeci de minute. Pericolul a fost uriaş, pentru că totul s-a petrecut lângă pompele de combustibil.

Între timp, poliţiştii l-au dus la audieri pe şoferul microbuzului, presupus vinovat de producerea accidentului.

Atât şoferul microbuzului cât şi femeia care îl însoţea, ambii din Dâmboviţa, nu au fost răniţi. Însă toţi cei trei ocupanţi au autoturismului sunt în stare gravă, la spital.