Trei persoane – printre care şi un băiat în vârstă de opt ani – au murit în urma unui atac armat. Incidentul a avut loc la o şcoală din statul american California. Un bărbat înarmat şi-a ucis fosta soţie, profesoară la acea şcoală, după care s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

ATAC MORTAL LA ŞCOALĂ

Trei persoane – printre care şi un băiat în vârstă de opt ani – au murit în urma unui atac armat. Incidentul a avut loc la o şcoală din statul american California. Un bărbat înarmat şi-a ucis fosta soţie, profesoară la acea şcoală, după care s-a sinucis. Doi copii au fost răniţi de gloanţele atacatorului, iar unul dintre ei a murit la spital.Urmeaza

Teroare în localitatea San Bernardino, în apropiere de Los Angeles. Cedric Anderson, în vârstă de 53 de ani, a pătruns înarmat în şcoala primară North Park, acolo unde învaţă copii cu nevoi speciale şi unde preda fosta lui nevastă, Karen Smith. El şi-a ţinut arma ascunsă şi a scos-o abia când a intrat în clasa în care fosta soţie îşi ţinea orele. Aici se aflau şi 15 elevi. Învăţătoarea a fost ucisă pe loc de fostul ei soţ. Anderson s-a sinucis după ce a comis teribila crimă. Şcoala a fost imediat evacuată, iar 600 de elevi au fost transferaţi de urgenţă la o instituţie de învăţământ din apropiere, în aşteptarea părinţilor. Aceştia au aşteptat cu înfrigurare unda verde de la autorităţi ca să îşi poată lua copiii acasă. Această fetiţă se afla în sala de clasă în care a avut loc atacul.

Cei doi copii impuscati – în vârstă de opt, respectiv nouă ani – au fost duşi de urgenţă cu elicopterul la spital, însă doar unul a supravieţuit. Cealaltă victimă se află internată, iar starea sa este bună.

San Bernardino a mai fost scena unui atac armat în decembrie 2015, atunci când un cuplu a omorât 14 persoane aflate într-un centru pentru persoane cu dizabilităţi.