Trei persoane au ajuns la spital în urma unui teribil accident de circulaţie. Un microbuz de pasageri s-a izbit de o autoutilitară, apoi a ricoşat şi a rupt un stâlp şi un gard

DISTRIBUIȚI

Trei persoane, printre care şi un copil în vârstă de cinci ani, au ajuns la spital în urma unui teribil accident de circulaţie, petrecut pe oi şosea din Bistriţa-Năsăud. Un microbuz de pasageri, al căruit şofer ar fi adormit la volan, s-a izbit de o autoutilitară, apoi a ricoşat şi a rupt un stâlp şi un gard şi s-a oprit într-o casă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 4 dimineaţa, pe drumul naţional 17, în dreptul localităţii bistriţene Cristeştii Ciceului.

Totuşi, poliţiştii cred că şoferul microbuzului ar fi adormit. Altfel, nu îşi explică dezastrul pe care l-a produs. A rupt un stâlp de electricitate, un gard şi a distrus o casă. Proprietarul dormea şi a fost trezit de bubuitura puternică

În microbuzul care venea din Germania erau patru pasageri. Şi ei dormeau în momentul impactului.

Cel mai grav a fost rănit şoferul, în vârstă de 34 de ani. Dacă va supravieţui, el va fi cercetat pentru vătămare corporală gravă din culpă.