Trei indivizi au şicanat în trafic un motociclist din Argeş. Au dat însă peste un luptător K1, care a lucrat la forţele speciale în Kosovo şi de această dată ei au fost cei care şi-au primit lecţia dureroasă

DISTRIBUIȚI

Şi-au găsit naşul în trafic. Vorbim despre trei indivizi care au şicanat în trafic un motociclist din Argeş. I-au şi blocat motocicleta, la intrarea în Piteşti şi după ce bărbatul a căzut pe asfalt, aceştia au coborât din maşină, hotărâţi să-i dea o lecţie. Au dat însă peste un luptător K1, care a lucrat la forţele speciale în Kosovo şi de această dată ei au fost cei care şi-au primit lecţia dureroasă. Au fost imobilizaţi până la sosirea oamenilor legii şi sunt cercetaţi acum pentru distrugere şi lovire.

Scenele incredibile s-au petrecut pe drumul care face legătura între Piteşti şi Curtea de Argeş. Martorii povestesc că cei trei bărbaţi de etnie romă ar fi vrut să-i facă o glumă motociclistului şi au început să-l şicaneze în trafic. Mai mult, la intrarea în Piteşti, şoferul autoturismului i-a blocat accesul poliţistului, iar acesta a căzut de pe motocicletă. Acela a fost momentul în care întreaga farsă a degenerat într-un scandal monstru.

Cei trei bărbaţi au coborât în grabă din maşină şi au mers glonţ către poliţist ca să-i dea o lecţie. Cea ce nu ştiau însă agresorii este că motociclistul, fost poliţist la forţele speciale, a fost gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo. În plus, agentul practică artele marţiale şi a făcut pregătire de specialitate în Ungaria, împreună cu trupele americane de elită. Aşa că nu i-a fost greu să le dea celor trei farsori câte o lecţie. Când au ajuns oamenii legii, chemaţi de martorii îngroziţi, indivizii fuseseră deja calmaţi de către motociclist.

Poliţistul a ajuns la spital cu un deget rupt. El spune că va depune plângere pentru distrugere şi lovire împotriva celor trei agresori.