Trăsniţii revin cu un nou sezon. Mai exact, cu sezonul cu numărul 28, pe care îl veţi putea urmări de luni până joi, de la 22.30, la Prima TV

DISTRIBUIȚI

Intră în casele noastre de mai bine de 14 ani şi nu vor să se oprească aici. Din acest motiv, serialul Trăsniţii a fost desemnat de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv serial românesc. Începând din acestă seară, colegii noştri amuzanţi de la Trăsniţii revin cu un nou sezon. Mai exact, cu sezonul cu numărul 28, pe care îl veţi putea urmări de luni până joi, de la 22.30, la PRIMA TV. Reporterii Focus au ajuns şi ei pe platoruile de filmare ale serialului. Dăm puţin din casă şi vă spunem că Trăsniţii au colegi noi. Despre cine este vorba, aflaţi acum!

Colegii noştri de la Trăsniţii au pregătit şi în sezonul cu numărul 28 noi surprize pentru telespectatorii lor fideli.

Iar Grig Chiroiu, actorul care îl interpretează pe Pupăză promite că nu se vor opri aici.

Cel de-al 28-lea sezon al „Trăsniţilor”, care începe din 13 martie la Prima TV, înseamnă pentru gaşca trăsnită 14 ani de munbcă continuă. Noul sezon din „Trăsniţii” aduce la Prima TV comedie fără egal, dar şi multe surprize. Printre ele şi poliţistul genial Septimiu Scarlat, zis pe scurt SS.

Din acestă seară, gaşca trăsnită vă aşteaptă la Prima TV. De luni până joi, de la ora 22.30 puteţi vedea noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor.