Tragedie la Târgu-jiu. Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor, după o ceartă cu iubita. A fost găsit de tatăl său într-o pădure, fără viaţă

DISTRIBUIȚI

Tragedie la Târgu-jiu. Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor. Se pare că n-ar fi suportat gândul că iubita lui vrea să îl părăsească şi după o ceartă cumplită, a ameninţat-o că se va sinucide. Sâmbătă, tânărul a plecat de acasă fără ca nimeni să ştie. A fost găsit, câteva ore mai târziu, de tatăl său într-o pădure, fără viaţă. Vestea că Alberto şi-a încheiat socotelile cu viaţa a căzut ca un trăsnet pentru familie şi prieteni. Vă avertizăm urmează detalii care vă pot afecta emoţional. 

Alberto era elev în clasa a IX-a la Colegiul Gheorghe Magheru din Târgu-Jiu şi trăia o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără din oraş. Cei care l-au cunoscut spun că băiatul era tot timpul cu zâmbetul pe buze aşa că nimeni şi nimic nu avea să prevestească tragedia care a urmat. 

Cu toate acestea, în mintea tănărului se dădeau lupte aprige. După o ceartă cumplită, tânărul i-a spus iubitei sale că îşi va pune capăt zilelor, însă fata n-a crezut nicio clipă că acesta va recurge la un asemenea gest. Sâmbătă după-amiază, Alberto a plecat de acasă fără să spună nimănui o vorbă. La scurt timp, a fost găsit de tatăl lui spânzurat de un copac la marginea unei păduri din localitatea Arcani.

Directorul liceului are doar vorbe de laudă la adresa tânărului. În plus, nimic din comportamentul său nu lăsa impresia că ar fi trecut printr-o perioadă grea.

Alberto avea însă grave probleme, pe care nimeni nu le-a sesizat. Tânărul a lăsat şi un mesaj de adio prin care le cere iertare părinţilor pentru gestul său. Cazul reprezintă un adevărat semnal de alarmă spun psihologii.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a afla motivele care l-au împins pe tânăr spre gestul extrem.