Tragedie într-o localitate din judeţul Bacău. Trei copii, cu vârste cuprinse între patru luni şi doi ani, au ars de vii în casă

DISTRIBUIȚI

Tragedie într-o localitate din judeţul Bacău. Trei copii, cu vârste cuprinse între patru luni şi doi ani au ars de vii în casă. Se pare că mama lor i-a lăsat nesupravegheaţi pentru a merge să ia apă şi când s-a întors a găsit casa în flăcări. Pompierii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei trei copii. Femeia a fost reţinută şi urmează să dea explicaţii în faţa anchetatorilor. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Tragedia s-a produs în localitatea Parava din judeţul Bacău. Femeia îşi creştea singură cei trei copii, cu vârste de patru luni, doi ani şi trei ani, după ce tatăl lor a luat calea străinătăţii. Ieri seară, femeia a incuiat copiii în casă şi a plecat să ia apă din sat. În tot acest timp, locuinţa a fost cuprinsă de flăcări.

Întoarsă din sat, femeia a încercat să-i salveze pe cei mici, însă era prea târziu.

Pompierii ajunşi la faţa locului au lichidat incendiul şi au descoperit trupurile neînsufleţite ale celor trei copii. Fraţii mai mari şi-au găsit sfârşitul îmbrăţişaţi, foarte aproape de uşă.

Se pare că jarul din sobă ar fi declanşat vâlvătaia. O anchetă a oamenilor legii va face însă lumină în acest caz. Între timp, femeia a fost reţinută pentru 48 de ore şi poate fi trasă la răspundere pentru că i-a lăsat pe copii nesupravegheaţi.

Tatăl micuţilor lucrează în Spania. Acum, bărbatul se va întoarce în ţară pentru a-şi înmormânta copiii.