Tragedie în Vaslui. Un copil de zece ani a murit seara trecută într-un accident absurd. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Micuţul şi-a prins capul în geamul acţionat electric al maşinii surorii sale, parcată în curtea casei

DISTRIBUIȚI

Tragedie în Vaslui. Un copil de zece ani a murit seara trecută într-un accident absurd. Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional. Micuţul şi-a prins capul în geamul acţionat electric al maşinii surorii sale, parcată în curtea casei. Se pare că acesta era singur acasă când s-a produs nenorocirea şi n-a mai avut nicio şansă. Medicii ajunşi la faţa locului n-au putut decât să constate decesul, iar criminaliştii cercetează acum cazul.

Micuţul de zece ani ar fi luat cheile autoturismului surorii sale din casă şi a mers la maşină să se joace. La un moment dat, copilul ar fi apăsat, cel mai probabil, butonul de închidere centralizată, care a declanşat închiderea automată a geamurilor şi astfel l-a prins ca într-o menghină.  Cea care a dat alarma a fost o fetiţă din vecini care l-a văzut pe băiat într-o poziţie nefirească. Aceasta şi-a anunţat tatăl, iar omul a sărit gardul şi a încercat să-l scoată pe minor din capcana mortală.

Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mama copilului, gestionară la un magazin din sat, era la muncă atunci când a primit vestea cumplită. Femeia îşi creştea singură copilul după ce soţul ei a murit în urmă cu cinci ani, răpus de o boală cumplită.

Şocaţi de cele întâmplate, medicii de pe ambulanţă nu au dorit să comenteze cazul. Criminaliştii anchetează acum modul în care a survenit decesul. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.