Tragedie în Sâmbăta Mare. O femeie din Iaşi a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce iubitul ei, împins de gelozie, dar şi de aburii alcoolului, a incendiat-o

DISTRIBUIȚI

Tragedie în Sâmbăta Mare. O femeie din Iaşi a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce iubitul ei, împins de gelozie, dar şi de aburii alcoolului, a incendiat-o. Furios că femeia plecase de acasă, concubinul ei a urmărit-o şi apoi i-a dat foc. Vecinii au reuşit să o salveze pe femeie în ultimul moment şi au chemat ajutoare. Un elicopter Smurd a aterizat pe terenul de fotbal din localitate şi a transportat-o pe femeie la spital.

Sătulă de bătăile încasate de la concubinul ei, Mariana şi-a părăsit iubitul, în urmă cu trei zile şi s-a refugiat în casa fostului soţ. Gelos şi aflat sub influenţa alcoolului, iubitul femeii a urmărit-o şi i-a cerut să se întoarcă acasă. Refuzul l-a înfuriat peste măsură pe bărbat, aşa că acesta i-a dat foc concubinei sale şi apoi s-a făcut nevăzut.

Doar o minune a făcut ca femeia să scape cu viaţă. Fetele victimei, dar şi câţiva vecini i-au auzit strigătele disperate şi au sărit să stingă flăcările. Localnicii au sunat apoi la 112.

În stare gravă, femeia a preluată de un elicopter Smurd şi transportată la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Între timp, agresorul s-a predat la secţia de poliţie din localitate. A fost imediat încătuşat de oamenii legii şi trasportat cu duba macaţilor la Iaşi. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru recuperarea iubitei sale, bărbatul va fi cercetat, fie pentru tentativă de omor, fie pentru vătămare corporală gravă.