Tragedie în Craiova. Un adolescent de 19 ani a fost ucis cu sânge rece, pentru o fată. Călău i-a fost tot un tânăr cu doar doi ani mai mare

DISTRIBUIȚI

Tragedie în Craiova. Un adolescent de 19 ani a fost ucis cu sânge rece, pentru o fată. Călău i-a fost tot un tânăr cu doar doi ani mai mare. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce aceştia au consumat alcool şi s-au luat la ceartă pentru o fată. Atacatorul a fost reţinut şi este cercetat pentru omor calificat. Vă avertizăm, urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Totul a pornit în urma unei altercaţii izbucnite pe stradă, în spatele unui bloc din cartierul craiovean Rovine. Potrivit unui locatar, în scandal au fost implicaţi mai mulţi tineri care locuiesc cu chirie în blocul de lângă cel în care s-a petrecut nenorocirea.

Potrivit martorilor, agresorul în vârstă de 21 de ani ar fi fost băut. La un moment dat, tânărul ar fi scos un cuţit cu care l-ar fi înjunghiat mortal pe craioveanul de 19 ani. Cearta ar fi pornit de la o fată.

Un alt tânăr, tot de 19 ani, a fost şi el, rănit.
În cele din urmă, autorul tragediei a fost prins de poliţişti, iar ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Aceştia urmează să stabilească de la ce a pornit scandalul.
Atacatorul riscă ani grei de închisoare pentru omor calificat.