Tragedie în comuna vrânceană Garoafa. Un bărbat a fost găsit fără suflare, pe un câmp din apropierea localităţii

DISTRIBUIȚI

Tragedie în comuna vrânceană Garoafa. Un bărbat a fost găsit fără suflare, pe un câmp din apropierea localităţii. Plecase cu un vecin să caute o vacă rătăcită în lanul de porumb când a fost împuşcat mortal. Prietenul său l-a găsit într-o baltă de sânge şi a chemat medicii în ajutor. Familia bărbatului spune că acesta ar fi căzut victimă vânătorilor de ocazie care îşi fac veacul prin zonă. Anchetatorii vor acum să afle cine se face vinovat de moartea bărbatului.

Alarma s-a dat în jurul orei 20 şi 30 de minute. Un apel la 112 anunţa că un bărbat a fost găsit fără suflare într-un lan de porumb. Imediat, zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Victima plecase să caute o vacă dispărută pe câmp. La un moment dat, bărbatul care îl însoţea spune că a auzit două focuri de armă şi apoi şi-a văzut amicul prăbuşindu-se la pământ. De teamă, omul le-a povestit anchetatorilor că a fugit de la faţa locului şi s-a refugiat la familia victimei.

Primele cercetări arată că bărbatul de 35 a fost îmuşcat mortal în zona inimii, aşa că anchetatorii au pornit pe urmele suspecţilor. Sătenii spun că în zonă îşi fac veacul des vânătorii de ocazie.

 

Nici oamenii legii nu exclud posibilitatea ca omul să fi fost îmuşcat accidental în timpul unei partide ilegală de vânătoare.

Anchetatorii au descins la sediul societăţii care deţine lanul de porumb. De acolo ar fi ridicat mai multe arme şi au dus la audieri mai multe persoane, printre care şi paznicul terenului unde a avut loc nenorocirea. Bărbatul ucis era însurat şi a lăsat în urmă doi copii.