Tragedie în cetatea Devei! Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a căzut de pe un zid, pe care se urcase să facă fotografii!

DISTRIBUIȚI

Tragedie în cetatea Devei! Un tânăr de 28 de ani a murit după ce a căzut de pe un zid, pe care se urcase să facă fotografii! Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, dar spun că nu au suspiciuni de natură penală şi că totul a fost un accident. În zonă sunt montate mai multe plăcuţe pe care scrie că este interzis căţăratul pe cetate, dar omul le-a ignorat.

Tragicul accident a avut loc aseară, în jurul orei 8, în incinta unu a Cetăţii, într-o zonă închisă publicului. Tânărul era cu prietena lui într-o plimbare şi, la un moment dat, a vrut să facă poze de la înălţime.

Tânărul s-a urcat pe un zid, dar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut de la aproximativ 4 metri înălţime. Speriată, prietena lui a sunat la 112 şi a cerut ajutorul medicilor de la SMURD.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara pentru efectuarea necropsiei.

Cetatea Deva a fost redeschisă publicului anul trecut, după ce mai multă vreme a fost închisă pentru reabilitarea incintelor 2 şi 3. De atunci este vizitată zilnic de sute de turişti.