Tragedia de la Colectiv se putea repeta în orice moment şi la azilul de bătrâni unde ieri a izbucnit un incendiu violent. Dovadă este faptul  că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar 19 au necesitat îngrijiri medicale

DISTRIBUIȚI

Tragedia de la Colectiv se putea repeta în orice moment şi la azilul de bătrâni unde ieri a izbucnit un incendiu violent. Dovadă este faptul  că o persoană şi-a pierdut viaţa, iar 19 au necesitat îngrijiri medicale. Potrivit primelor informaţii, focul ar fi pornit de la o anexă a respectivului centru. Ulterior flăcările au cuprins şi alte două clădiri învecinate. În total, peste 30 de persoane au fost evacuate.

Spitalele din Bucureşti au fost din nou în alertă ieri după ce un incendiu a izbucnit la un azil de bătrâni din sectorul 3 al Capitalei. Din nefericire, o persoană a murit, iar alte 19 au fost transportate la spital. Cinci victime sunt internate la Floreasca, şapte la Pantelimon, trei au ajuns la spitalul Sf. Ioan, iar alţi doi vârstnici au fost internaţi la Universitar şi la spitalul judeţean Ilfov.

Din fericire, starea acestora este momentan stabilă.

Aşadar, pentru că în general, starea de sănătate a bătrânilor este destul de fragilă, medicii au hotărâr să mai rămână câteva zile în spital.

Cele două persoane care au ajuns la Spitalul Sf. Ioan au fost externate. La fel şi pompierul care ieri s-a lovit în timpul intervenţiei.

Puţin mai gravă a fost situaţia unui pacient internat la Spitalul Pantelimon pe secţia de terapie intensivă, fiind suspect că ar avea arsuri ale căilor respiratorii.