Trafic îngreunat pe DN1. Atât turiştii care au plecat de la munte, cât şi cei care se îndreaptă în continuare către staţiunile montane au avut nevoie de nervi tari

DISTRIBUIȚI

Trafic îngreunat pe DN1. Coloane întregi de maşini s-au format pe o distanţă de câţiva kilometrii. Atât turiştii care au plecat de la munte, cât şi cei care se îndreaptă în continuare către staţiunile montane au avut nevoie de nervi tari.

Chiar şi la acestă oră se circulă îngreunat pe DN1. Pentru mulţi turişti, ultima zi de vacanţă s-a încheiat cu nervi. Asta pentru că cei care şi-au petrecut revelionul la munte, pe Valea Prahovei au avut parte de un trafic aglomerat pe DN1.

Mai multe echipaje de poliţie au fost trimise la faţa locului, între Braşov şi Ploieşti, pentru a fluidiza traficul şi pentru a preveni posibilele accidente.

Surpriza a venit însă pe sensul de urcare spre Brşov, ceea ce înseamnă că nu toată lumea începe de mâine munca.

Între Sinaia şi Buşteni, dar şi între Azuga şi Predeal şoferii au circulat bară la bară.

Pe tronsoanele Azuga – Buşteni şi Nistoreşti – Comarnic, maşinile circulă în coloană către Braşov cu 40-50 km pe oră.

Aglomeraţie a fost şi pe străzile din staţiuni. De multe ori, traficul a fost blocat din cauza ambulanşelor care au trebuit să intervină pe pârtii.

Vă reamintesc, traficul pe DN1 este extrem de aglomerat, aşa că dacă puteţi ocoli, e reomandat să o faceţi.

Mai mult, Poliţia Rutieră recomandă pentru a evita accidentele să conduceţi cu o atenţie sporită şi să adaptaţi viteza la starea carosabilului.

Trebuie să recunoaştem că acestă situaţie nu este o surpriză. An de an se întâmplă ca la finalul vacanţei de iarnă, pe DN1 să fie aglomeraţie şi să se circule bară la bară.