Trafic blocat la această oră pe Drumul Naţional 72, în judeţul Dâmboviţa. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat pe mijlocul drumului şi a paralizat circulaţia în zonă

DISTRIBUIȚI

Trafic blocat la această oră pe Drumul Naţional 72, în judeţul Dâmboviţa. O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat pe mijlocul drumului şi a paralizat circulaţia în zonă. Din fericire, şoferul a scăpat cu viaţă după ce, spune el, ar fi fost şicanat în trafic de un alt conducător auto.  Zeci de echipaje din Moreni şi Târgovişte s-au deplasat la faţa locului pentru a izola întreaga zonă, după ce au fost înregistrate scurgeri de combustibil.

Alarma s-a dat în urmă cu puţin timp după ce martorii scenei incredibile au sunat la 112. Şoferul cisternei transporta motorină aşa că panica i-a cuprins pe toţi cei aflaţi în zonă. La faţa locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri din Moreni şi Târgovişte. Salvatorii au izolat întreaga zonă.

Şoferul cisternei spune că a fost şicanat în trafic de un alt conducător auto şi că gestul nesăbuit al acestuia din urmă ar fi putut provoca o adevărată tragedie.

Din fericire, viaţa şoferul nu a fost pusă în pericol. La faţa locului a fost adusă şi o macara care urmează să repună mastodontul pe roţi. poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.