Tot mici s-au mâncat şi în Banat de 1 Mai, pentru că aşa e tradiţia! Doar că, aici, miciii sunt preparaţi din vânat şi au alt gust faţă de cei pe care îi găsim pe grătarele din restul ţării. Avem şi o reţetă specială, pentru dumneavoastră!

DISTRIBUIȚI

Tot mici s-au mâncat şi în Banat de 1 Mai,  pentru că aşa e tradiţia! Doar că, aici, miciii sunt preparaţi din vânat şi au alt gust faţă de cei pe care îi găsim pe grătarele din restul ţării. Avem şi o reţetă specială,  pentru dumneavoastră!

Lângă Timişoara, la Pădureni, în fiecare an de 1 mai vine lume din toate judeţele… Se ştie deja că aici se mănâncă numai carne de vânat, aşa că pofticioşii sunt mereu pe fază. .

Ca să facă faţă cererii mari, gazdele au pregătit din timp carnea pentru mici… Pentru că nu o cumpără de la supermarket, ci o condimentează şiîn propria bucătărie.

Astăzi, grătarele au sfârâit fără încetare, spre deliciul musafirilor.

În plus, pofticioşii au avut la dispoziţie şi carne de iepure sau purcel la proţap.