Tot mai mulţi micuţi sunt diagnosticaţi cu cancer, iar tratamentele sunt peste posibilităţile financiare ale părinţilor. Un astfel de caz este cel al Irinei Florea, care se luptă de câteva luni bune cu nemiloasa boală

DISTRIBUIȚI

Cancerul nu ţine cont de vârstă. Totuşi, atunci când este vorba de copii, suferinţa e parcă mai intensă. Tot mai mulţi micuţi sunt diagnosticaţi cu această cumplită boală, iar tratamentele sunt de cele mai multe ori mult peste posibilităţile financiare ale părinţilor. Un astfel de caz este cel al Irinei Florea, care se luptă de câteva luni bune cu nemiloasa boală şi care acum are nevoie de ajutorul nostru.

De câteva luni, fetiţa în vârstă de 9 ani duce o luptă cumplită cu boala. Irina Florea a fost diagnosticată cu medulo-plastomă, un cancer cerebral foarte agresiv.

Tulburări de mers, de echilibru, dureri de cap, pareză oculară sau auditivă, acestea sunt doar câteva dintre ororile trăite de micuţii care suferă de acestă maladie.

Irina a suferit deja două intervenţii chirurgicale şi a urmat şedinţe de radioterapie. I-a fost foarte greu să îşi revină, să înceapă să meargă sau să vorbească din nou.

Drumul spre vindecare este lung şi anevoios şi depinde foarte mult de tratamentul pe care trebuie să îl urmeze până la capăt.

Chimioterapia şi transplantul de măduvă osoasă de care fetiţa are nevoie pentru a rămâne în viaţă costă 90.000 euro.

Aşadar, fata poate fi salvată de la un destin tragic doar cu ajutorul donaţiilor, care pot fi făcute printr-un sms cu textul IRINA la 8832.