Tort, prăjituri şi cocktailuri de aur. Acesta este trendul anului 2017 pentru petrecerile exclusiviste

DISTRIBUIȚI

Tort, prăjituri şi cocktailuri de aur! Acesta este trendul anului 2017 pentru petrecerile exclusiviste. Ornate cu foiţe preţioase, delicioasele preparate sunt comestibile 100%, iar toţi cei care le-au degustat până acum spun că merită fiecare leu. Un kilogram de tort ornat cu aur costă 100 de lei.

Da, aţi auzit bine! Anul acesta se poartă prăjitura şi tortul din AUR. De fapt, este vorba despre un desert premium, decorat şi îmbunătăţit cu foiţe de aur de 23 de karate.

Şi, pentru a-i convinge şi pe cei mai sceptici dintre clienţi, cofetarii prezenţi la un târg de nunţi de la Arad au oferit tuturor spre degustare preţioasele prăjituri.

Motivaţi de acest trend şi de interesul arătat de mirii care vor cu orice preţ să epateze, barmanii s-au adaptat şi ei, rapid, şi au inventat cocktailul cu fulgi de aur comestibil.

Conform specialistilor, aurul comestibil purifică organismul, îl revigorează şi îi încetineşte îmbătrânirea. În plus, consumul constant de aur comestibil îmbunătăţeşte memoria şi activitatea intelectuală, reduce stress-ul şi induce starea de bine.