Toamna sunt recomandate tratamentele de hidratare intensă pentru refacerea firului de păr iar pentru acest lucru au fost create terapii revoluţionare

DISTRIBUIȚI

Este mult mai frig, avem parte de umezeală iar părul şi pielea resimt extrem de puternic schimbările de la un anotimp la altul. După ce a fost decolorat de soarele verii, uscat de apa sărată a mării şi traumatizat de temperaturile ridicate, părul are nevoie de o îngrijire specială la trecerea de la un anotimp la altul. Toamna sunt recomandate tratamentele de hidratare intensă pentru refacerea firului de păr iar pentru acest lucru au fost create terapii revoluţionare.

Frigul poate fi duşmanul podoabei capilare aşa cum este şi soarele arzător, vara, atunci când ne expunem la plajă fără ca firul de păr să fie protejat în funcţie de caracteristicile sale. Trecerea de la vară la sezonul rece înseamnă o pregătire specială pentru fiecare femeie care ţine la sănătatea nu doar a tenului dar şi a părului.

Respectând acest lucru, ajutaţi părul să se regenereze mult mai repede. Nu trebuie să tăiaţi centimetri serioşi din podoaba capilară dar făcând acest lucru la un interval de cel mult două luni, firul de păr se sigilează şi veţi scăpa de aspectul de vârfuri despicate. Ca să aveţi un păr sănătos este important să foloseşti produsele potrivite tipului tău de păr. Un şampon profesional, o mască şi un ser aplicat la final sunt kitul pentru un păr sănătos, spun specialişti.

Nefolosind feonul, lăsaţi practic deschisă, cuticula de păr. Produsele pentru îngrijirea părului, lansate în acest an, sunt de-a dreptul revoluţionare, spun specialiştii în domeniu, şi ajută la regenerarea mult mai rapidă a firului de păr. Unul dintre acestea face acest lucru în 60 de secunde.

Dacă întreţineţi tratamentul, folosind un şampon fără sulfaţi şi parabeni, părul nu va avea de suferit în perioada sezonului rece. Şi nu sunt singurele noutăţi în materie de îngrijire a părului.

Iar dacă vă gândiţi să vă schimbaţi culoarea părului, iată care sunt trendurile.

Odată cu părul, pielea are şi ea nevoie de o îngrijire mult mai specială.

Iar pentru corp, varietatea de tratamente menite să înfrumuseţeze este generoasă.

Înainte de a opta pentru un tratament de înfrumuseţare asiguraţi-vă că este potrivit nevoilor voastre. Cereţi înainte sfatul specialiştilor, astfel încât să optaţi pentru acele tratamente care să vă ajute să vedeţi rapid rezultate bune.