Tinerii care care vor să facă performanţă nu mai sunt nevoiţi să se antreneze prin mall-uri! Avem de acum primul patinoar privat de dimensiuni olimpice

DISTRIBUIȚI

Tinerii care practică sporturile pe gheaţă şi care vor să facă performanţă nu mai sunt nevoiţi să se antreneze prin mall-uri! Avem de acum primul patinoar privat de dimensiuni olimpice, construit în oraşul Otopeni şi singurul construit în ultimii 64 de ani în zona Bucureşti-Ilfov. Investiţia de aproape patru milioane de euro este destinată grupurilor de copii şi elevi care vor să practice sporturile pe gheaţă, iar accesul va fi gratuit. Tot acolo vor fi disputate şi partidele oficiale de hochei. În jurul patinoarului va fi construit un complex sportiv care se va întinde pe 20 de hectare şi din care nu vor lipsi terenurile de tenis.

Patinoarul a fost construit într-un timp record: trei luni. Are dimensiuni olimpice şi este singurul de acest fel din sud-estul României, singurul funcţional în condiţiile în care arena Mihai Flamaropol a fost demolată.

Respectă întocmai normele olimpice internaţionale şi a fost realizat respectând indicaţiile Federaţiei Internaţionale de Hochei.

Patinoarul a fost construit pe o suprafaţă de aproape 5000 de metri pătraţi şi are o capacitate de 500 de locuri. Zeci de personalităţi din lumea sportului au mers să vadă noul patinoar.

Micuţii care au fost la patinoar au fost impresionaţi, iar cei mai mulţi îşi doresc deja să încalţe patinele şi să înveţe.

În cadrul unei şcoli dedicate, copiii cu vârste între 5 şi 8 ani vor avea acces la cursuri gratuite de patinaj artistic şi hochei. Accesul publicului larg va fi permis în primul trimestru al anului viitor.