Tinerii au fost puşi pe distracţie şi în noaptea de înviere. Unii dintre ei au plecat direct de la slujbă, în club ca să petreacă Paştele alături de prieteni

DISTRIBUIȚI

Iar aşa cum ne-am obişnuit şi până acum, cei mai tineri au fost puşi pe distracţie şi în noaptea de înviere. Unii dintre ei au plecat chiar direct de la slujbă în club ca să petreacă Paştele alături de prieteni. Şi chiar dacă nu au fost la fel de numeroşi ca în anii trecuţi, centrul vechi din capitală a fost animat până dimineaţa. Un lucru este cert, organizatorii care au creat petreceri tematice de Paşte au motive de bucurie pentru că mulţi dintre petrecăreţi au spus că vor să vină şi în acestă seară.

Chiar dacă nu au fost la fel de mulţi ca în anii trecuţi, tinerii, după ce au fost să ia lumină de la biserică, au fugit direct în club.

Mulţi însă…nici nu au mai ajuns pe la biserică !

Şi…la noi a început să fie o obişnuiţă în a arunca cu banii…la propriu. Pentru ei…este semn că se distrează fără limite.

Petrecăreţii au stat până târziu în noapte, iar mulţi au spus că vor revenii şi mâine…dar seara, căci ziua vor să stea la masă cu familia.