The Bar-Beauty Salon, primul Beauty Bar din Romania cu servicii premium de infrumusetare, implineste 2 ani!

DISTRIBUIȚI

 The Bar-Beauty Salon, primul Beauty Bar din Romania cu servicii premium de infrumusetare, implineste 2 ani!

Marti, 20 martie, clientii si partenerii The Bar sunt invitati la petrecerea aniversara a salonului, cu tematica Black&White. Clientii sunt asteptati cu multe surprize: cabina foto, candy bar, tombola cu premii si posibilitatea de a testa serviciile pe loc.

Salonul de infrumusetare este situat in Promenada Mall Bucuresti, la nivel -1, intr-o locatie spatioasa si moderna. Serviciile oferite respecta cele mai inalte standarde de igiena si calitate. Clientii se pot rasfata la Coafor, Frizerie, Manichiura si Pedichiura si pot beneficia si de tratamentele inovatoare No+Vello, brandul Nr. 1 in Lume in Epilare Definitiva si tratamente cosmetice cu IPL.

Produsele folosite de catre specialisti sunt profesionale, din gamele de lux ale marilor producatori, iar personalul are o vasta experienta in domeniu.

Cei 25 angajati din componenta echipei The Bar- Beauty Salon lucreaza atat pe baza de programari, cat si in sistem “drop-in”, clientii putand beneficia pe loc de serviciile de care au nevoie.

In plus, beauty bar-ul este o locatie ideala pentru organizarea de evenimente si petreceri private sau corporate.

Clientii isi stabilesc intalniri de business sau cu prietenii in cadrul The Bar, locul ideal sa imbine utilul cu placutul. Savureaza o cafea aromata, un ceai cald sau un pahar de prosecco, in timp ce specialistii The Bar le asigura clipe de rasfat suprem.

 

The Bar-Beauty Salon te asteapta la Black & White Party, sa celebrezi alaturi de vedete si jurnalisti stilul si frumusetea naturala!

Detalii la telefon: 0748 099 990, pe e-mail: promenada@nomasvello.ro, dar si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TheBarBeautySalon/