Tensiunea arterială poate duce la o mulţime de alte complicaţii, dacă nu este ţinută sub control. De câte ori este nevoie să măsurăm valorile tensiunii, vedeţi mâine dimineaţă, de la ora 11, într-o nouă ediţie a emisiunii Apel de Urgentă

DISTRIBUIȚI

Ştiaţi că 80% dintre bolile de inima pot fi prevenite dacă ţinem cont de dietă şi de stilul de viaţă? Ştiaţi că tensiunea arterială  poate duce la o mulţime de alte complicaţii, dacă nu este ţinută sub control? De câte ori e nevoie să măsurăm valorile tensiunii, vedem mâine dimineaţă, de la ora 11, într-o nouă ediţie a emisiunii Apel de Urgentă.

În acest weekend, emisiunea Apel de Urgenţă pune accentul pe nevoile inimii.

În unele cazuri, durerea de spate poate apărea alături de alte simptome si poate indica o afecţiune serioasă cum ar fi infarctul miocardic.

Simptomele bolilor cardiovasculare sunt dificil de identificat deoarece nu sunt întotdeauna evidente şi intense şi pot varia de la o persoană la alta. Nu trebuie, deci, ignorat niciun semn.  Frica de halatul alb, adica atunci când ai o stare anxioasă din cauza prezenţei medicilor, poate fi înlăturată  tocmai printr-o discuţie relaxantă cu doctorii.