Tânărul oltean, în vârstă de 20 de ani, reţinut aseară de procurori sub acuzaţia de omor, îşi aşteaptă sentinţa după gratii! Astăzi, el va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile

DISTRIBUIȚI

Tânărul oltean, în vârstă de 20 de ani, reţinut aseară de procurori sub acuzaţia de omor, îşi aşteaptă sentinţa după gratii! Astăzi, el va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anchetatorii susţin că el l-a bătut şi apoi l-a înjunghiat mortal pe copilul care nu împlinise 14 ani şi care a fost găsit decapitat. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Mihai Ionuţ Geapană este principalul suspect în cazul omorului de la Brastavăţu. Are 20 de ani şi nimeni nu ştie de ce ar fi comis o faptă atât de îngrozitoare. Procurorii l-au audiat, dar până acum nu au reuşit să afle de la el toate informaţiile de care au nevoie pentru închiderea dosarului care vizează moartea lui Daniel, copilul găsit decapitat la marginea localităţii.

Daniel a fost văzut ultima dată cu o noapte înainte ca trupul lui neînsufleţit să fie descoperit pe câmp. Ieşea dintr-o staţie de carburanţi, iar imaginile au fost atent analizate de anchetatori.

Procurorii au aflat că în noaptea aceea, Daniel a băut cu Mihai, cel care i-ar fi devenit călău.

Principalul suspect al oribilei crime locuieşte în zona în care a fost găsit cadavrul. Tânărul nu are antecedente penale şi nu era cunoscut ca fiind o persoană violentă.