Tânăra din Oradea, răpită de fostul iubit, a fost găsită moartă într-o maşină abandonată la marginea oraşului. Cum s-a derulat episodul sângeros petrecut chiar în faţa casei unde fata locuia

DISTRIBUIȚI

Tânăra din Oradea, care a fost răpită de fostul ei iubit, a fost găsită moartă, într-o maşină abandonată la marginea oraşului. Descoperirea vine după episodul sângeros petrecut chiar în faţa casei unde fata locuia. Orbit de gelozie, fostul iubit al tinerei l-a împuşcat pe actualul prieten al fetei, un bărbat de 41 de ani, a forţat-o pe tânără să urce în maşina lui şi s-a făcut nevăzut. Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit pe malul Crişului, însă atacatorul este de negăsit. Oamenii legii au împânzit tot oraşul în căutarea suspectului. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Dalia avea 24 de ani şi era angajata unei firme orădene care comercializează produse petroliere. S-a despărţit de ceva timp de fostul iubit şi a început o nouă relaţie cu un bărbat de 41 de ani. În această dimineaţă însă, fostul iubit al tinerei a mers la locuinţa ei cu un buchet de flori. Femeia a ieşit să vadă cine o caută, urmată la scurt timp de actualul iubit. Orbit de gelozie, individul a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă. Unul dintre gloanţe l-a nimerit pe iubitul tinerei. Imediat după episodul sângeros, sub ameninţare armei, atacatorul a răpit-o pe tânără, a forţat-o să se urce în maşină cu el şi a demarat în trombă.

Tânărul rănit a rămas în mijlocul drumului şi a început să strige după ajutor. Localnicii l-au auzit şi au chemat de urgenţă ajutoare.

Între timp, criminaliştii au împânzit zona pentru cercetări, iar poliţiştii au luat-o pe urmele agresorului. La doar câteva ore de la episodul sângeros, oamenii legii au găsit-o tânără, moartă, pe malul Crişului.

Atacatorul este încă de negăsit. Oamenii legii au împânzit toate ieşirile din municipiu şi au dat publicităţii o fotografie cu agresorul.