Tânăra din Oradea, asasinată de fostul iubit, a fost înmormântată astăzi. Dărâmaţi de durere, zeci de prieteni, dar şi rudele ale fetei au condus-o pe Dalia pe ultimul drum, în timp ce criminalul ei este în libertate

DISTRIBUIȚI

Tânăra din Oradea, asasinată de fostul iubit, a fost înmormântată astăzi. Dărâmaţi de durere, zeci de prieteni, dar şi rudele ale fetei au condus-o pe Dalia pe ultimul drum. Asta în timp ce criminalul ei este în libertate. Poliţiştii îl caută neîncetat, de patru zile, pe bărbatul care a împuşcat-o pe tânără şi i-a abandonat trupul neînsufleţit într-o maşină, pe malul Jiului. Adrian Hladii a fost dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional.

Durere fără margini în familia Daliei Duca. Părinţii şi apropiaţii tinerei au condus-o astăzi pe ultimul drum pe tânăra ucisă în stil mafiot. Acum, fata îşi va dormi somnul de veci în cimitirul minicipal din Oradea.

În timp ce victima lui a fost condusă pe ultimul drum, criminalul este în continuare în libertate. Echipe mixte de poliţişti şi procurori îl caută neîncetat, de mai bine de patru zile, pe bărbatul care şi-a ucis fosta iubită şi l-a împuşcat pe actualul ei prieten, pe o stradă din Oradea.

Filmul zilei de miercuri este înspăimântător. Dis de dimineaţă, agresorul a mers la locuinţa fostei sale iubite cu un buchet de flori. Când a văzut-o cu un alt bărbat, individul şi-a ieşit din minţi şi l-a împuşcat. Imediat după episodul sângeros, sub ameninţare armei, atacatorul a forţat-o pe tânără să se urce în maşină lui şi a demarat în trombă.

Anchetatorii au împânzit imedait zona, iar victima a fost dusă la spital. Câteva ore mai tâziu, anchetatorii aveau să o găsească şi pe tânăra răpită, moartă, într-o maşină abandonată pe malul Crişului. Anchetatorii spun că este aceeaşi maşină cu care bărbatul a plecat de la faţa locului.

Oamenii legii îl caută pe fugar de mai bine de 48 de ore. Poliţiştii poartă veste antiglonţ şi sunt precauţi pentru că individul este înarmat.

Suspectul principal a fost indentificat de poliţişti. Acesta se numeşte Adrian Hladii şi are 38 de ani. Potrivit urmelor descoperite la faţa locului, suspectul ar putea fi rănit pentru că poliţiştii au identificat pete de sânge pe iarbă. Bărbatul este căutat de poliţiştii din Bihor şi din judeţele învecinate, dar şi de omologii lor din Ungaria. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, bărbatul are 1,73 metri înălţime, constituţie robustă şi ochi căprui. Nu se cunosc detalii despre îmbrăcămintea pe care o poartă.