Tânăra care a murit în atacul terorist din Londra, a fost înmormântată astăzi, acasă la Constanţa. Familia, prietenii, dar şi zeci de constănţeni mişcaţi de tragedie, au condus-o pe ultimul drum

DISTRIBUIȚI

Tânăra care a murit în atacul terorist din Londra, a fost înmormântată astăzi, acasă… la Constanţa. Familia, prietenii, dar şi zeci de constănţeni mişcaţi de tragedie, au condus-o pe ultimul drum pe Andreea. Cu lacrimi în ochi, oamenii s-au adunat la Biserica Sfânta Maria din Constanţa pentru a-şi lua rămas bun de la tânăra care a avut un sfârşit cumplit. La slujba religioasă oficiată de Înalt Presfinţitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a asistat şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti. Vă avertizez, urnează imagini care vă pot afecta emoţional.

Moartă în războiul altora, Andreea Cristea a ajuns ieri acasă, după o lună şi jumătate de la tragedie. Zeci de oameni au condus-o pe ultimul drum pe tânăra care şi-a gîsit sfârşitul în urma atentatului terorist din martie. Cortegiul funerar a pornit pe principalul bulevard al oraşului până la Biserica Sfânta Maria. Acolo, oameni simpli, vecini, dar şi localnici, impresionaţi de tragedie, au venit să aprindă câte o lumânare şi să se roage pentru Andreea.

Răpus de durere, Andrei nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsufleţit al celei care ar fi trebuit să îi devină soţie.

Slujba religioasă a fost oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt PreaSfinţia SA Teodosie, iar Guvernul României a trimis o coroană de flori prin Ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre.

Andreea se afla la Londra împreună cu prietenul ei Andrei, pe 22 martie, când s-a produs nenorocirea. Plecaseră într-o scurtă vacanţă, în care el urma să o ceară de soţie. Cei doi erau pe podul Wensminster când au fost surprinşi de maşina condusă de teroristul care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. În urma impactului, Andreea a fost aruncată în râul Tamisa şi recuperată în scurt timp de salvatori.

Tânăra suferise răni grave la cap în timpul atacului terorist. A stat în spital două săptămâni, timp în care medicii s-au chinuit, în zadar, să îi salveze viaţa. Andreea este a cincea victimă decedată în urma atacului terorist din Londra.