Talie de viespe, picioare fără celulită, abdomen plat, sâni mari, buze mărite, toate constituie portretul perfect al femeii anului 2016. Dar ce ne facem când avem tot ce am enumerat mai sus însă braţele nu se încadrează în acest tablou ?

DISTRIBUIȚI
Secretul braţelor subţiri !
Talie de viespe, picioare fără celulită, abdomen plat, sâni mari, buze mărite, toate constituie portretul perfect al femeii anului 2016. Dar ce ne facem când avem tot ce am enumerat mai sus însă braţele nu se încadrează în acest tablou ?
Cu toate exerciţiile de fitness făcute, cu toată dieta alimentară ţinută,cu un mod de viaţă cât mai echilibrat şi tot nu reuşim să scăpăm de anumite zone bogate în grăsime cum ar fi partea superioară a braţelor ! Ce poţi face în acest caz,ne spune dr. estetician Klara Băncilă.
Ce înseamnă liposucţie la braţe ?
Liposuctia la nivelul braţelor este o intervenţie chirurgicală prin care se îndepărtează excesul adipos( grăsimea) localizat pe partea posterioară a braţelor. Operaţia se face prin câte 2 incizii cutanate mici de 3 mm, la fiecare braţ, prin care se introduc nişte canule speciale conectate la un aparat ( aspirator chirurgical) , şi prin care se aspiră grăsimea dintre piele şi planul muscular.
Cât de mult se pot subţia  braţele în urma acestei intervenţii ?
Braţele se pot micşora ca şi circumferinţă între 2-5 cm, în funcţie de surplusul adipos existent la fiecare caz în parte.
Ce se recomandă înainte şi după intervenţie ?
Înainte de operaţie sunt valabile toate regulile generale referitoare la orice intervenţie chirurgicală cu anestezie generală: nu se iau medicamente înainte de operaţie cu cel puţin 14 zile ; se fac anallize detaliate de sânge, urină, EKG, pentru a vedea dacă starea de sănătate a pacientului/pacientei este în paramentii normali;  pacienta să nu fie însărcinată sau în perioada de alăptare; se ţine cont de calendarul personal al fiecărei paciente( nu se face operaţia în timpul mensturatiei), şi desigur primul pas este CONSULTAŢIA, în cadrul căreia se va face un examen local şi general, se stabileşte indicaţia operatorie- adică ce este de făcut la fiecare caz în parte şi se discuta toate detaliile legate de operaţie: cum va decurge, cum va fi recuperarea, etc.
După operaţie: se va purta un garment medical compresiv elastic( un soi de bustieră cu mâneci lungi ) pentru a ajuta procesul de vindecare .  Activitatea normală se reia la 2 săptămâni, efortul fizic intens la 2 lunide la operaţie si atentie : nu este indicată expunerea la soare sau solar timp de 4 săptămâni.
 
Cât durează procedura ?
Procedura durează între 1-2 ore, în funcţei de anvergură dată de fiecare caz în parte.
Există o anumită categorie de oameni cărora li se adresează ?
Pacienţii trebuie să fie într-o formă bună de sănătate, fără boli asociate cronice sau autoimune; cu exces adipos  localizat în aria braţelor; peste 18 ani; femei şi bărbaţi în aceeaşi măsură.
Cât timp durează recuperarea ?
Recuperarea în ceea ce priveşte reluarea activităţilor uzuale( job, activităţi casnice, etc) în 2 săptămâni; efortul fizic intens( fitness, sport, sau alte munci cu braţele) la 2 luni.
Cât costă această procedura ?
Se poate face simultan cu o altă intervenţie ? ( lipo în altă zona a corpului ).
Operaţia este între 1200-1600 euro
şi de obicei se combină şi cu lipoaspiraţia pe alte zone corporale: abdomen, coapse, feşe, genunchi,  gambe, barbie, etc).Procedura este atât de populară în rândul vedetelor internaţionale încât astăzi şi în România a devenit solicitată .Deşi se promovează şi se vorbeşte despre diete minune, vedetele internaţionale apelează de fapt la bisturiu pentru a scapă de grăsime, celulita şi kilogramele în plus după naştere.Dintre cele mai controversate celebrităţi care şi au făcut liposucţie le amintesc pe Halle Berry ( lipo post natal), Britney Spears, Beyonce, Jennifer Lopez,Jessica Simpson şi lista ar putea continuă. Deşi unele dintre vedete susţin că nu şi-au făcut nicio operaţie estetică, paparazzi de peste hotare sunt de altă părere. Este interesant cum Kim Kardashian  poate să aibă un fund atât de mare, sâni atât de voluptoşi şi un abdomen perfect plat.  Grăsimea nu se poate depune doar pe şolduri şi fund, ci şi pe abdomen, măcar un pic. De aceea specialiştii cred că vedetă a apelat la liposuctia abdominală .În aceeaşi situaţie se află şi Serenna Williams.
Recunosc sau nu că au apelat la bisturiu este mai puţin important, ceea ce contează este că indiferent din ce zona artistică provin, vedetele vor să arate bine !
Pentru detalii accesati site-ul:http://www.klarabancila.ro/