Tâlharii care au furat bijuterii în valoare de 120.000 de lei dintr-o casă de amanet din Capitală au fost prinşi de poliţişti în judeţul Călăraşi. Cei doi au fost aduşi la Poliţia Capitalei pentru audieri

DISTRIBUIȚI

Tâlharii care au furat bijuterii în valoare de 120.000 de lei dintr-o casă de amanet din Capitală au fost prinşi de poliţişti în judeţul Călăraşi. Cei doi, un bărbat italian şi unul cu dublă cetăţenie, italiană şi română, au fost aduşi la Poliţia Capitalei pentru audieri. Mai multe arme de tip airsoft au fost găsite în locuinţa unuia dintre ei, dar şi abandonate în apropierea casei. În urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi au furat armele în noaptea de 21 spre 22 aprilie dintr-o societate comercială din Bucureşti. De asemenea, aurul furat ieri a fost găsit asupra celor doi.

Poliţiştii i-au depistat pe cei doi suspecţi cu vârste de 23 şi respectiv 20 de ani pe raza judeţului Călăraşi şi au fost aduşi pentru audieri la Poliţia Capitalei. În casa unuia dintre ei, dar şi în imediata apropiere a acesteia, au fost găsite mai multe arme de tip airsoft.

Bărbaţii au intrat ieri în amiaza mare cu cagule pe cap într-o casă de amanet din centrul Bucureştiului şi l-au ameninţat pe operatorul economic cu un pistol. A avut loc o altercaţie în urma căreia tâlharii au sustras mai multe bijuterii în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei. Din primele cercetări rezultă că arma a fost furată în urmă cu câteva zile dintr-o altă locaţie.

Cazul este unul complex şi a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care urmează să stabilească încadrarea juridică a faptelor. La finalizarea cercetărilor se va şti dacă cei doi au mai comis şi alte infracţiuni.