Sute de timişoreni au luat parte la concertul Alexandrei Uşurelu. Spectacolul de la Timişoara face parte din turneul naţional „Am să fiu eu casa ta”, susţinut de Prima Tv

DISTRIBUIȚI

Sală Filarmonicii Banatul a devenit neîncăpătoare, seara trecută. Asta pentru că mulţi timişoreni au ţinut să ia parte la concertul Alexandrei Uşurelu. Timp de aproape două ore, artista i-a încântat cu piesele de pe noul album, dar şi melodii deja consacrate. Concertul de la Timişoara face parte din turneul naţional „Am să fiu eu casa ta”, susţinut de Prima Tv.

Timp de nouăzeci de minute, Alexandra a încântat cu muzica şi vocea ei sute de timişoreni veniţi să o asculte. Din playlist au făcut parte atât melodiile de pe primul album, „La capătul lumii”, cât şi şase cântece noi, care se vor regăsi pe albumul ce va fi lansat în toamnă.

Artista le-a făcut şi o surpriză bănăţenilor. Cei care au mers aseară la concert au găsit pe scaune plicuri în care se găseau versurile uneia dintre melodiile sale, iar Alexandra i-a rugat pe spectatori să cânte împreună cu ea.

Talentata artistă a cântat şi la Timişoara într-o formulă specială, cu trupa ei, dar şi cu o orchestră de cameră. Întreg momentul a fost unul sensibil, iar reacţiile publicului au fost pe măsură. La final, artista s-a bucurat de ropote de aplauze.

Imediat după spectacol, artista a fost acaparată de fanii care i-au cerut autografe, dar şi o şedinţă foto ad-hoc. Turneul naţional „Am să fiu eu casa ta” continuă. De la Timişoara, Alexandra va ajunge direct la Constanţa unde, pe 6 aprilie, de la ora 20.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet, va susţine un nou concert care se anunţă spectaculos, ca şi precedentele.