Super-bunicuţele! Aşa ar putea fi descrise două femei de 60 şi 65 de ani, din Târgovişte, care s-au apucat recent de karate. Femeile îi uimesc chiar şi pe antrenorii lor

DISTRIBUIȚI

Super-bunicuţele!  Aşa ar putea fi descrise, pe scurt,  două femei de 60 şi 65 de ani, din Târgovişte, care s-au apucat recent de karate! Femeile îi uimesc chiar şi pe antrenorii lor. Nu trece nici măcar o zi fără ca bunicuţele să nu alearge 10 kilometri şi să facă 100 de sărituri coreene. O echipă a ştirilor Prima TV a participat la un antrenament al celor două femei.

Antrenamentul începe neapărat cu o încălzire uşoară. După câteva minute însă, bunicuţele încep exerciţiile care îi fac pe mulţi colegi de sală, mult mai tineri, să tremure.

Deşi are 60 de ani, Luminiţa se simte ca la prima tinereţe. A lucrat 32 de ani ca sudor electric şi când şi-a dat seama că a pierdut lupta cu kilogramele, bunicuţa s-a apucat de karate. De atunci, sala de antrenament îi este a doua casă.

Doamna Angela, cu cinci mai în vârstă, a lucrat ca inginer în petrol.  De când s-a apucat de sport se simte mult mai tânără şi plină de viaţă.

Bunicuţele şi-au uimit chiar şi antrenorul care spune că cele două femei sunt un exemplu de urmat pentru mulţi tineri.

Nu trece o zi ca cele două femei să nu alerge câţiva kilometri şi să nu se antreneze în sala de sport. Le dă o stare de bine, spun bunicuţele, care sunt convinse că mişcarea este necesară la orice vârstă.