Sunt clipe preţioase pentru Dănuţ, copilul salvat din puţ după aproape 11 ore. Starea micuţului este în continuare una critică

DISTRIBUIȚI

Sunt clipe preţioase pentru Dănuţ, copilul salvat din puţ după aproape unsprezece ore. Starea micuţului este în continuare una critică. Medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală fac tot posibilul să-l salveze. Doar o minune a făcut ca el să mai fie în viaţă, consideră medicii. Copilul este intubat, respiră cu ajutorul aparatelor şi primeşte tratament cu antibiotic. Pentru că a stat foarte mult timp cu corpul în apă, Dănuţ  are o infecţie pulmonară care i-ar putea lua viaţa.

Coşmarul pentru băieţelul de doi ani, căzut într-un puţ din judeţul Teleorman, nu s-a terminat încă.Copilul este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor , iar medicii îi administrează mai multe antibiotice, din cauza microbilor pe care i-a înghiţit în fântână.

Pentru că a stat jumătate în apă mai bine de zece ore, copilul s-a ales cu o infecţie pulmonară, care, neţinută sub control, i-ar putea fi fatală.

Băieţelul a fost resuscitat repede şi nu ar trebui să existe consecinţe grave, spun medicii. Însă, pentru a exclude alte riscuri, după ce va fi detubat, micuţul va fi evaluat şi de un neurolog.

Orice clipă este esenţială pentru Dănuţ. Medicii spun că rezultatul tratamentului antibiotic se va vedea într-o săptămână.