Sunt cei mai râvniţi bărbaţi din lume, iar fiecare apariţie stârneşte admiraţia doamnelor. Vedetele masculine de la Hollywood au făcut şi de data aceasta furori cu prezenţa lor pe covorul roşu de la gala premiilor „Globurile de Aur”

DISTRIBUIȚI

Sunt cei mai râvniţi bărbaţi din lume, iar fiecare apariţie stârneşte admiraţia doamnelor. Vedetele masculine de la Hollywood au făcut şi de data aceasta furori cu prezenţa lor pe covorul roşu de la gala premiilor „Globurile de Aur”!Iată care au fost cele mai elegante staruri!

Nu degeaba a fost desemnat ani la rând cel mai sexy bărbat de pe planetă. Chiar dacă nu mai este un tinerel, Brad Pitt face furori oriunde s-ar duce. Aşa s-a întâmplat şi la gala Globurilor de Aur. Elegant, aranjat şi…. singurel. Aşa a păşit Brad pe covorul roşu. Cu siguranţă costumul absolut impecabil, dar şi alura lui…. au făcut doamnele să suspine întreaga noapte.

O altă apariţie absolut răvăşitoare a fost cea a lui Justin Timberlake. Cântăreţul a fost îmbrăcat de Tom Ford. Doamnelor, luaţi-vă gândul de la el, deoarece Justin este…fericit alături de Jessica Biel.

Despre Ryan Gosling… ce să mai spunem. Este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai planetei, iar pe covorul roşu… a făcut ravagii. Actorul a ales o ţinută demenţială, semnată Gucci, cu care a tăiat la propriu respiraţia doamnelor. Sacoul alb, asortat cu o batistă roşie a făcut pur şi simplu… senzaţie.

Nici Ryan Reynolds nu s-a lăsat mai prejos. Şi el a purtat tot o ţinută semnată Gucci, însă în loc de sacoul alb, a purtat unul negru care îi venea ca turnat.

Iar Dev Patel a strălucit la propriu într-un costum Burberry care-i venea perfect.

Şi doamnele şi-au etalat ţinutele pe covorul roşu, în special rochii în nuanţe metalice, majoritatea brodate. Drew Barrymore, Sofia Vergara şi Nicole Kidman au ales să strălucească în rochii lungi, argintii şi cu decolteuri… generoase.

 Sarah Jessica Parker a ales să poarte o rochie albă, cu umerii decupaţi, trenă scurtă, dar… amplă prin volum. Pe lângă asta, Sarah a avut o coafură ce amintea de cea a….”prinţesei Leia”.

 

Rochiile albe au fost preferate şi de Felicity Huffman, Gwendoline Christie şi Sienna Miller.

Emma Stone a purtat o ţinută amplă, de culoare roz pal, decorată cu steluţe argintii.