Toni Kroos şi-a anunţat retragerea din activitate. ”Ziua care mi-a schimbat viaţa”

Toni Kroos şi-a anunţat retragerea din activitate.  ”Ziua care mi-a schimbat viaţa”

Mijlocaşul german al echipei Real Madrid, Toni Kroos, a anunţat marţi, într-un comunicat, că îşi va încheia cariera în această vară, după Euro-2024, la vârsta de 34 de ani.

"Cariera mea de fotbal se va încheia în această vară, după Euro. Aşa cum am spus întotdeauna, Real Madrid este şi va fi ultimul meu club", a scris internaţionalul german pe Instagram, asigurând că ambiţia sa a fost întotdeauna să "termine la cel mai bun nivel".

"17 iulie 2014, ziua în care am fost prezentat la Real Madrid, ziua care mi-a schimbat viaţa. Viaţa mea ca fotbalist, dar mai ales ca persoană. A fost începutul unei noi vieţi la cel mai mare club din lume. Acum, după 10 ani, la finalul sezonului, acea viaţă se va încheia", a adăugat mijlocaşul madrilen, al cărui contract expiră în iunie.

Câştigătorul Cupei Mondiale de fotbal din 2014 a declarat că acum are "un singur lucru în minte": să aducă Realului al 15-lea trofeu al Ligii Campionilor, care ar fi şi al şaselea pentru el (cinci cu Real Madrid, unul cu Bayern Munchen).

Într-un comunicat, clubul madrilen a dorit "să-şi exprime recunoştinţa şi afecţiunea pentru Toni Kroos, un jucător care face deja parte din istoria Real Madrid şi una dintre marile legende ale clubului nostru şi ale fotbalului mondial", salutându-l ca pe un "jucător fundamental", care a câştigat 22 de titluri şi a jucat 463 de meciuri pentru madrileni.

Afla mai multe desprekroosretragerereal madrid
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt