Gică Popescu: Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului

Gică Popescu: Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului

Fostul internaţional Gheorghe Popescu, în prezent consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului, a afirmat, joi, că a discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului.

Popescu a subliniat că finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor sale şi speră ca mai multe cluburui să poate primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

”Finanţarea academiilor şi cluburilor de fotbal, dar şi a sportului, în general, se află în topul priorităţilor mele în calitate de consilier pe probleme de sport în cadrul Guvernului.

Am discutat cu premierul Marcel Ciolacu despre noi modalităţi şi reglementări cu privire la finanţarea sportului, pentru ca mai multe cluburi să poată primi sprijin financiar în viitorul apropiat.

Mă bucur că, după un proiect grandios precum Campionatul European desfăşurat la Bucureşti, ne aflăm în faţa unui nou proiect extrem de important pentru viitorul sportului din România”, a scris Popescu pe Facebook.La rândul său, premierul a afirmat că îl susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său.

”Alături de un mare campion! Îl voi susţine total pe Gheorghe Popescu în proiectul său pentru fotbalul şi sportul românesc”, a scris Ciolacu.

Afla mai multe despregica popescuciolacudiscutii
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt