Ştirea următoare o putem încadra în categoria investiţie românească sau…bani cheltuiţi, deocamdată, fără folos. Primăria Berceni din judeţul Prahova a instalat bănci de odihnă moderne pe marginea unui drum judeţean, în afara localităţii

DISTRIBUIȚI

Ştirea următoare o putem încadra în categoria investiţie românească sau…bani cheltuiţi, deocamdată, fără folos. Primăria Berceni din judeţul Prahova a instalat bănci de odihnă moderne pe marginea unui drum judeţean, în afara localităţii. Sătenii fac haz de necaz şi spun că dacă merg cu vaca la păscut îşi pot trage sufletul pe bancă.

Banca şi  pubela din imagine, investiţia primăriei, au fost amplasate în iarbă, în afara satului. Nu sunt nici măcar în staţia de microbuz, ci…în câmp.

Localitatea Berceni se află la 12 km de Ploieşti. Sătenii se plâng că au multe nevoi. Canalizarea şi gazele nu au ajuns peste tot.

Cu toate acestea, pe DJ 139, drumul care leagă comuna de Ploieşti au răsărit în total 5 bănci şi 5 coşuri de gunoi. Totuşi un sătean mai glumeţ le-a găsit utilitatea.

Reprezentanţii primăriei spun că aceste bănci fac parte dintr-un proiect mai amplu. În afara localităţii va fi amenajat un loc de relaxare – un trotuar lung de 2 km şi o pistă pentru biciclete, dar care potrivit autorităţilor există în plan de 8 ani.