Stadionul Dinamo nu va fi modernizat decât după ce Nicolae Badea va ceda dreptul de folosinţă! Este concluzia la care a ajuns ministrul de interne, Carmen Dan, după ce Corpul de Control a făcut verificări la Clubul Sportiv Dinamo

DISTRIBUIȚI

Stadionul Dinamo nu va fi modernizat decât după ce Nicolae Badea va ceda dreptul de folosinţă! Este concluzia la care a ajuns ministrul de interne, Carmen Dan, după ce Corpul de Control a făcut verificări la Clubul Sportiv Dinamo. Stadionul trebuie modernizat pentru Campionatul European de Fotbal din anul 2020.

Ministrul spune că acordul dintre Clubul sportiv Dinamo şi fostul patron Dinamo, Nicolae Badea, nu poate fi întrerupt unilateral, iar în acest moment, modernizarea stadionului este imposibilă. Soluţia ar fi doar ca Badea să renunţe de bună voie la dreptul de folosinţă.

În acest sens, la contractul de asociere dintre cele două entităţi a fost înaintat un proiect de act adiţional prin care s-a propus excluderea din obiectul asocierii a câtorva bunuri.

În plus, ministrul a reamintit că în acest moment FC Dinamo este în proces de insolvenţă, iar Clubul Sportiv Dinamo este înscris la masa credală cu o sumă de aproximativ 4 milioane de lei. Suma reprezintă datoriile neachitate faţă de Clubul Sportiv ca urmare a neplăţii utilităţilor între anii 2002 şi 2010.