Sportul înseamnă sănătate! Astăzi însă, sportul a însemnat mai mult de atât. A înseamnat, fapte bune şi…foarte mulţi oameni s-au adunat în acestă dimineaţă în Piaţa Constituţiei pentru a alerga şi pentru a susţine o cauză nobilă

DISTRIBUIȚI

Sportul înseamnă sănătate! Astăzi însă, sportul a însemnat mai mult de atât. A înseamnat, fapte bune şi…foarte mulţi oameni s-au adunat în acestă dimineaţă în Piaţa Constituţiei pentru a alerga şi pentru a susţine o cauză nobilă. Acolo i-am găsit şi pe colegii noştri de la Cronica Cârcotaşilor care au venit în sprijinul persoanelor care suferă de…boli incurabile.

Astăzi s-a dat startul celui mai important eveniment sportiv şi caritabil din Bucureşti, la care au răspuns…prezent mii de oameni, de toate vârstele.

Însă pe lângă plăcerea de a face sport, un alt motiv pentru care au participat foarte mulţi oameni este că susţin o cauză nobilă.

Aşa cum au făcut şi colegii de la Cronica Cârcotaşilor.

De-a lungul timpului, peste 22.000 de pacienţi au primit servicii de îngrijire paliativă, gratuit şi necondiţionat, cu ajutorul oragnizaţiei Hospice. Ei au nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruţător, iar în sprijinul lor au venit astăzi sute de persoane.

Au reuşit, astfel, să formeze cea mai mare comunitate de alergători care susţine o cauză umanitară.

Primele care au ajuns la linia de sosire au fost bineînţeles..fetele!

Evenimentul va continua şi mâine, tot în Piaţa Constituţiei.