Soţul fostei preşedinte PNL, Alina Gorghiu a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, seara trecută, pe Valea Oltului

DISTRIBUIȚI

Soţul fostei preşedinte PNL, Alina Gorghiu a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, seara trecută, pe Valea Oltului. Lucian Isar se afla la volanul unei maşini de teren în momentul în care a ajuns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi apoi s-a izbit puternic de roata unui TIR. În urma impactului, autotrenul a căzut pe linia de cale ferată. Fostul ministru se află acum la Spitalul Floreasca, pentru investigaţii suplimentare. Medicii spun însă că viaţa nu îi este pusă în pericol.

Accidentul s-a petrecut după-amiază, pe DN7, în judeţul Vâlcea. Soţul Alinei Gorghiu s-ar fi angajat într-o depăşire periculoasă, în curbă. În momentul în care a intrat pe contrasens, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de o autoutilitară. Apoi, atutoturismul condus de Lucian Isar a ricoşat, ca o ghiulea, în roata unui TIR. În urma impactului, pneul autotrenului a explodat, şoferul a pierdut controlul volanului şi mastodontul a căzut pe calea ferată.

În urma accidentului, fostul ministru Lucian Isar a fost rănit şi a ajuns la spitalul din Vâlcea unde a fost supus unor analize. Ulterior, soţul Alinei Gorghiu a fost transferat la spitalul Floreasca din Capitală pentru investigaţii medicale suplimentare.

Traficul feroviar pe segmentul Câineni-Cornetu a fost blocat câteva zeci de minute, după ce autotrenul a căzut pe şine, iar pe DN7 s-au format cozi kilometrice, până în momentul în care drumul a fost eliberat. Soţul Alinei Gorghiu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.