Sorin Grindeanu este convins că îşi va păstra funcţia de premier şi după ce moţiunea de cenzură va fi supusă votului din Parlament

DISTRIBUIȚI

Sorin Grindeanu este convins că îşi va păstra funcţia de premier şi după ce moţiunea de cenzură va fi supusă votului din Parlament. Mai mult, Grindeanu este prgătit să formeze un nou guvern. Hotărât să se facă bine înţeles, el a organizat aseară o conferinţă de presă în care să vină cu răspunsuri la toate nelămuririle cu privire la situaţia actuală din Guvern şi PSD. Premierul le-a vorbit jurnaliştilor şi despre prieteniile cu şefii serviciilor secrete, dar şi despre suspiciunile legate de intervenţia lui Liviu Dragnea la Ministerul Justiţiei.

În conferinţa de presă care a avut loc aseară la Palatul Victoria, premierul Sorin Grindeanu s-a arătat nedumerit de faptul că, deşi nemulţumit de acest guvern, liderul PSD Liviu Dragnea îi vrea pe cei mai mulţi dintre foştii miniştri şi în viitorul guvern.

A discutat şi despre un subiect mai sensibil…stabilirea pragului valoric pentru infracţiunea de abuz în serviciu, dar şi despre suspiciunile apărute, cum că Liviu Dragnea ar fi intervenit în decziile luate la nivelul Ministerului Justiţiei.

A vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea în cele 6 luni de guvernare.

Întrebat cine se află în spatele său, după ce Gabriela Firea a declarat că ar fi vorba de nişte forţe oculte, răspunsul premierului a venit sub forma unei glume.

Totuşi, a ţinut să vină şi cu un răspuns serios în legătură cu acest subiect.