Şoferul unui autobuz a reuşit să o scoată din sărite pe o călătoare. Tânăra spune că bărbatul a refuzat să îi deschidă uşa din faţa, nu i-a eliberat bilet de călătorie şi pe deasupra vorbea la telefonul mobil. Ce a făcut tânăra?

DISTRIBUIȚI

Imagini revoltătoare la Galaţi. Şoferul unui autobuz a reuşit să o scoată din sărite pe o călătoare venită de curând în ţară. Tânăra spune că bărbatul a refuzat să îi deschidă uşa din faţa, nu i-a eliberat bilet de călătorie şi pe deasupra vorbea la telefonul mobil şi i-a adresat jigniri. Indignată, tânăra a scos telefonul mobil şi a filmat întreaga scenă. A urcat apoi imaginile pe o reţea de socializare. Filmuleţul a ajuns şi la directorul societăţii locale de transport, iar şoferul nervos riscă să rămână fără loc de muncă.

Vizibil deranjat de faptul că este filmat, şoferul din imagini renunţă la convorbirea telefonică şi începe să o jignească pe tânără.

Cei care merg zilnic în Galaţi cu mijloacele de transport în comun cunosc situaţia.

Imaginile au ajuns şi la conducerea companiei de transport.

De un an, transportul local din Galaţi este asigurat doar de autobuze, troleibuze şi tramvaie, dupa ce primăria a renunţat la serviciile operatorilor privaţi care funcţionau în regim de maxi-taxi.