Şoferul care ieri noapte a târât cu bolidul său un agent, a fost arestat preventiv. Pentru faptele sale, este considerat un pericol şi va sta după gratii cel puţin 30 de zile

DISTRIBUIȚI

Şoferul care ieri noapte a pus pe jar toată Poliţia Rutieră din Bucureşti, după ce a târât cu bolidul său un agent, a trecut pe roşu şi apoi s-a baricadat mai bine de o oră în maşină, înjurându-i, a fost arestat preventiv. Pentru faptele sale este considerat un pericol şi va sta după gratii cel puţin 30 de zile. Băiatul a încercat să se scuze spunând că e deprimat după o ceartă cu iubita.

După mai bine de 12 ore în care a fost ţinut la sediul Poliţiei Capitalei şi chestionat pentru acţiunile sale violente, Roni Herscovici a fost scos şi, sub escorta ofiţerilor de la Serviciul Omoruri, condus la sediul Parchetului. De aici a fost dus la Tribunalul Bucureşti, în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi care în jurul orei 23 s-a pronunţat asupra faptului că tânărul reprezintă un pericol şi trebuie să stea în arest pentru următoarele 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti- de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului Herscovici Ronnen. (…) dispune arestarea preventivă (…)de la 11.03.2017 până la 09.04.2017.”

sursă: soluţia instanţei

Decizia, deşi executorie, nu este definitivă, iar Roni Herscovici mai poate spera la clemenţa instanţei superioare – Curtea de Apel Bucureşti.

Pentru aceste scene desprinse parcă din filme şi pentru că a târât zeci de metri, cu maşina sa de lux, şi a rănit un agent de poliţie, Ronni Herscovici riscă să stea ani grei după gratii. Oficial este acuzat acum de tentativă de omor, ultraj şi distrugere.