Şi în cartierul Primăverii iarna şi-a spus cuvântul. Dacă în centrul Capitalei maşinile de deszăpezire au reuşit să înlăture mormanele de zăpadă, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în Cartietul Primăverii

DISTRIBUIȚI

Şi în cartierul Primăverii… iarna şi-a spus cuvântul!  Dacă în centrul Capitalei maşinile de deszăpezire au reuşit să înlăture mormanele de zăpadă, nu acelaşi lucru se întâmplă şi în Carietul Primăverii. Nămeţii din curţile vilelor de lux nu au fost înlăturaţi, iar automobilele sunt înţepenite în troiene.

Cu fiecare zi care trece, locuitorii din cartierul Primăverii sunt tot mai indolenţi. Cu toate că trebuie să îşi testeze zilnic abilităţile de alpinişti şi să escaladeze mormanele de zăpadă lăsate pe trotuare, neridicate încă de la prima ninsoare abundentă, niciunul dintre ei nu a ieşit din zona lui de confort pentru a curăţa omătul.

Pe principiul pe afară-i vopsit gardul, înauntru leopardul, cartierul Primăverii, sau mai bine zis… cartierul bogătaşilor este bogat şi în… zăpadă. Pe aici nu au trecut utilajele, aşa că mormanele de zăpadă au fost lăsate să zacă în faţa vilelor de lux. Bineînţeles, proprietarii nu s-au sinchisit să iasă la lopată nici măcar pentru a-şi curăţa bolizii de zeci de mii de euro.

Cei care au reuşit să-şi scoată maşinile de sub troiene, le-au parcat apoi pe unde au apucat, îngreunând astfel traficul:

Alţii au renunţat complet la lupta cu zăpada şi au luat-o pe jos.

Şi nu numai munţii de zăpadă tronează în Cartierul foştilor şefi de stat, ci şi.. mormanele de gunoi.

Tot în cartierul Primăverii,  gunoiul zace de zile întregi, pentru că maşinile firmelor de salubritate nu au acces să îl ridice din cauza automobilelor parcate neregulamentar.

Toate aceste probleme de care au parte zilele acestea locuitorii din cartierul bucureştean Primăverii ar putea dispărea ca prin minune, dacă aceştia ar ieşi pentru câteva minute din case şi ar da…la lopată.