Şi-a lăsat telefonul pe masă şi a mers până la toaletă, iar când s-a întors, mobilul dispăruse fără urmă. Jaful, petrecut în cafeneauau unui arădean, a fost suprins de camerele de supraveghere

DISTRIBUIȚI

Şi-a lăsat telefonul pe masă şi a mers până la toaleta cafenelei pe care o deţine, iar când s-a întors, după niciun minut, mobilul dispăruse fără urmă. Este păţania unui tânăr din Arad care a rămas fără smartphone după ce un individ a intrat în cafenea şi l-a furat în timp record. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere instalate în cafenea, iar proprietarul telefonului a făcut plângere la poliţie. Acesta se teme însă acum că hoţul se va răzbuna. Păgubitul spune că cineva ar fi încercat să incendieze pubelele din curtea cafenelei.

Furtul a avut loc ziua, în amiaza mare, într-un local frecventat în special de adolescenţi. Tânărul păgubit şi-a lăsat telefonul pe masă, timp în care a mers la toaletă. Totul a durat mai puţin de un minut, suficient cât un hoţ să îşi facă apariţia. Individul a intrat în cafenea, s-a uitat în jur să se asigure că nu îl vede nimeni, a pus apoi mâna pe telefonul mobil, l-a băgat discret în buzunar şi apoi s-a făcut nevăzut.

Imaginile au ajuns şi în mâinile poliţiştilor. Păgubitul a făcut plângere şi aşteaptă acum să îşi recupereze smartphone-ul. Proprietarul cafenelei se teme însă de o răzbunare din partea hoţului, pentru că, spune el, după ce a anunţat furtul la poliţie, cineva ar fi încercat să incendieze pubelele din curtea localului. Tocmai din acest motiv, arădeanul nu vrea să îşi facă publică identitatea.

Poliţiştii încearcă acum să-l identifice pe hoţ cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.